SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

Välkommen till Lilla Edets Tennisklubb!

Hos oss finns två fina filtbanor för tennis, en padelbana, samt möjlighet att spela bordtennis och badminton. Sommartid finns en tennisgrusbana. Boka tider gör ni på MATCHi.se

Aviseringar inför höstterminen
2023-05-29 12:58

Vårterminen pågår fram till 10 juni. Det är ingen träning på Sveriges nationaldag den 6 juni. Är ni sugna på att spela ännu mer tennis? Spana in våra sommaraktiviteter!

 

Aviseringar (erbjudanden om fortsatt träning) inför hösten skickas ut redan i början av juni. Detta är lite tidigare än vanligt då vi behöver hinna med planeringen och även få tid att ta semester i lugn och ro.

 

Aviseringarna som skickas ut gäller samma antal timmar som eleven haft tidigare. Om eleven vill spela fler eller färre timmar behöver ni maila tranare@letk.se så justerar vi detta. Höstterminen startar lördagen den 26 augusti.

 

Till sist vill vi önska alla våra härliga elever en riktigt UNDERBAR sommar!

 
Sommaravslutning!
2023-05-08 20:30

Terminen börjar lida mot sitt slut och snart är det dags för vår årliga sommaravslutning. Den äger rum onsdag 7/6 med start kl 18:00, slut ca 19:30. Alla i tennisskola och vuxenträning är välkomna (minitennisen har en egen avslutning på sin sista träningsdag den 31/5 och är därför

inte med på denna avslutning).

 

Vi kommer att spela brännboll och bjuda på fika.


Inga juniorträningar under denna onsdag, men vuxenträningen är som vanligt. Kommande träningar sker som planerat under resten av veckan.


För att anmäla sig till avslutningen skriver man upp sig på en lista uppsatt på anslagstavlan i tennishallen, eller skickar ett mail till: tennisbyolivia@gmail.com, skriv då hur många ni blir som kommer (hela familjen är välkomna).

 

Hoppas vi ses då!

 

Missa inte att anmäla er till våra sommaraktiviteter!

Välkomna till sommarens aktiviteter!
2023-04-23 19:00

Nu är planeringen inför sommarens aktiviteter klar! Här finns något som lockar både små och stora tennisspelare. Vad sägs om minitenniskväll, läger och americano?

Ingen träning på påsklovet!
2023-04-04 08:57

Den 7-16 april är det uppehåll med tennisträningen. Under den här perioden finns det strötimmar även på kvällar och helger. Passa på att spela på egen hand! Träningen fortsätter som vanligt från och med måndagen den 17 april. 

 

Glad Påsk önskar tränarna!

 
Övernattningsläger för tävlingsjuniorer
2023-03-21 08:48

Den 11-12 erbjuder vi läger för våra tävlingsjuniorer i Ljungskile tennishall. Mat och övernattning ingår, men eleven tar med sig sovsäck och liggunderlag.

Mini-/midi-/maxitävling 19/3 i Lilla Edets tennishall
2023-03-21 08:35

Söndagen den 19 mars var det full fart i hallen med juniortävling för röd, orange och grön boll.

Sammanlagt deltog 40 spelare som hade en rolig och lärorik dag tillsammans på tennisbanan.

 

Årsmöte - 15 mars 18:00
2023-02-15 10:21

Lilla Edets Tennisklubb bjuder in medlemmarna till årsmöte den 15:e mars kl 18:00 i Lilla Edets tennishall.

 

Välkomna önskar styrelsen!

 
Våra sponsorer
Beställ dina klubbkläder hos ML Tryck!
Gynna klubben genom att beställa dina Bingolotter här!
VÅRA SOCIALA MEDIER