SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

Välkommen till Lilla Edets Tennisklubb!

Hos oss finns två fina filtbanor för tennis, en padelbana, samt möjlighet att spela bordtennis och badminton. Sommartid finns en tennisgrusbana. Boka tider gör ni på MATCHi.se

Julavslutning 16 december
2021-11-28 09:00

Välkomna till LETK:s julavslutning!

 

Vi hälsar er varmt välkomna till vår årliga julavslutning.

Denna kväll kommer innehålla:

 

  • Tennis 5-kamp
  • Fika
  • Lotteri
  • Prisutdelningar

 

Vi är oerhört tacksamma om man vill bidra med både fika och priser till lotteriet. Meddela detta då genom att maila till: Olivia

 

SO Tour tävlingar i Lilla Edet 5/12
2021-11-16 14:58
De olika tävlingskategorierna i SO tour formatet, med rekommenderade åldersspan.

Den 5:e december kommer det hållas tre olika SO Tour tävlingar i Lilla Edet. 

 

Dessa tävlingar är skapade för att intoducera barn till tävlingsbiten av tennis. Detta är alltså det första de allra flesta juniorer tar när de ska börja tävla. Det betyder att majoriteten av de som deltar har lite/ingen tidigare tävlingserfarenhet.

Höstlovstennis!
2021-10-15 08:45

Var med på våra spännande höstlovsaktiviteter. Både godis och bus utlovas!

 

Anmälan sker per mail till tennisbyolivia@gmail.com senast den 28 oktober

 

Välkomna!

 

Höstens tennisliga startar snart
2021-09-15 08:59

Nu är det dags för höstens omgång av tennisligan. Denna liga kommer att spelas mellan den 18/10-31/12. Tennisligan administreras på webbsidan Ligaspel. Om ni redan har ett konto på Ligaspel gör ni anmälan genom att maila Jacob Hylander och ange ditt för- och efternamn. Om du inte har ett konto sedan tidigare, skapar du ett via denna länk. Sista anmälningsdag är den 15 oktober.

Klubbkläder
2021-09-14 19:08

Webbshoppen hos ML TRYCK är uppdaterad med de senaste klubbkläderna! Leveratör av kläder är numera CRAFT of Sweden. Färgerna är samma som tidigare, men utbudet är större med flera nya alternativ. Man kan beställa direkt via länken på hemsidan eller besöka ML TRYCK om man vill prova något. Öppettider finns på ML TRYCKs hemsida

 

ML TRYCK kommer också ha klubbkväll i hallen under oktober månad. Datum och tid kommer senare.

 

Varmt välkomna önskar Malin och Linda på ML TRYCK!

Nyfiken på att tävla?
2021-09-09 13:26

Här kommer lite tävlingstips inför hösten! 

 

Du finner generella tips om tävling under Tävling/Börja tävla. Här finns också länkar till de vanligaste tävlingssidorna.

 

Tävling Online heter den sida där alla tävlingar finns att hitta och anmäla sig till. För att kunna tävla behöver man en tävlingslicens som du kan läsa mer om på Tennis.se.

 

Önskas en rekommendation av vilken klass man bör anmäla sig eller sitt barn till är det välkommet att maila oss i klubben på: tranare@letk.se

 

Välkomna till höstterminen!
2021-08-25 19:36
Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 30 augusti. Här kommer höstens träningstider: Höstterminens grupper och tider
 
Nya elever har rätt till två prova-på träningar utan kostnad. Tennisracketar finns att låna.
 
Behöver du kontakta din tränare finns dessa uppgifter under Träning/ Tränare och vaktmästare. Här kan du hitta terminsplanering och teman för varje vecka. 
 
Betalningsinformation kommer inom kort.
 
Ni kommer under vecka 35 även att nå era eller era barns tider genom att logga in på "Mina sidor" på hemsidan. Ange din mailadress och en engångskod skickas till din mail. Därefter kan du välja att alltid vara inloggad.
 
Man kan också välja att ladda ner vår medlemsapp för att se tider, grupper eller nyheter. I Sportadmin-appen kan du bl.a. se nyheter, kallelser, kalender, kontakter och utskick. Den kan du ladda ner här:
 
Våra sponsorer
Beställ dina klubbkläder hos ML Tryck!
Gynna klubben genom att beställa dina Bingolotter här!
VÅRA SOCIALA MEDIER