SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

Välkommen till Lilla Edets Tennisklubb!

Hos oss finns två fina filtbanor för tennis, en padelbana, samt möjlighet att spela bordtennis och badminton. Sommartid finns en tennisgrusbana. Boka tider gör ni på MATCHi.se

Välkommen till vårterminen 2023!
2023-01-10 20:00
Nu kör vi!

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Terminen startar måndagen den 16 januari.

 

Träningstider och era grupper hittar ni genom att ladda ner vår MedlemsApp. Sök på Sportadmin Medlemsapp appstore(IOS) eller playbutik(Android) på er mobiltelefon/surfplatta.

Terminsavslutning
2022-12-11 16:56

Lördagen den 17 december är den sista dagen för terminen och vi startar upp igen måndagen den 16 januari. De flesta har samma tider och dagar som tidigare, och för er som önskat andra tider så gör vi vad vi kan för att lösa detta. 

 

Vi kommer att ha julledigt och påbörjar därför planeringen av vårterminen i början av januari, då vi också fått in alla anmälningar och önskemål. Under vecka 2 kommer träningstiderna att finnas på SportAdmin-appen.

 

Till sist vill vi tränare och styrelsen passa på att önska er alla en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Julavslutning torsdagen den 15 december
2022-11-29 08:54

Välkomna till LETK:s julavslutning!

 

Vi hälsar er varmt välkomna till vår årliga julavslutning.

Denna kväll kommer innehålla:

 

  • Tennis 5-kamp
  • Fika
  • Lotteri
  • Prisutdelningar

 

Vi är oerhört tacksamma om man vill bidra med både fika och priser till lotteriet. Meddela detta då genom att maila till: Olivia

 

Plats: Tennishallen

 

Dag/Tid: Torsdag 15/12 kl 18:00 till cirka 20:00
(OBS, träningsgrupperna 17-20 tas igen torsdagen den 22 december samma tider. Vuxen träningen kl 20 tränar som vanligt den 15 december.)

 

Anmälan: via mail till Olivia eller skriva upp sig på listan i hallen (skriv hur många ni blir som kommer komma)

 

Målgrupp: Aktiva i träningsverksamheten (+ tillhörande familjer), med undantag för minitennisen som kommer ha sin egen avslutning på sista träningstillfället.

 

Nygammal chefstränare
2022-11-06 14:51

Martin Syrén och Jacob Hylander har under de senaste 1,5 åren alternerat på chefstränarposten utifrån vår arbetsbelastning.

 

Martin Syrén kommer nu att ta chefstränaruppdraget på heltid i Lilla Edet. För eleverna blir detta inte någon större förändring, mer än att ni framöver mailar förändringar eller frågor kring träning till Martin Syrén, tranare@letk.se.

 

Jacob fortsätter som tidigare som tränare tisdagar och onsdagar, och Martin måndagar och fredagar.

Anmälan till ny omgång av Tennisligan
2022-10-14 08:47

Anmäl dig till vår Singel Tennisliga och Dubbel Tennisliga. Har du tidigare spelat i klubbens ligor kan du inte anmäla dig via länkarna ovan. Kontakta tavling@letk.se och ange vilken liga och division du önskar delta i. Ligorna vänder sig till damer, herrar och juniorer födda 2006 och tidigare för alla spelnivåer. Alla inom samma division möter varandra och när omgången är slutspelad flyttas två spelare upp en division och två spelare ner. Ta chansen att spela tennis med både nya och gamla vänner!

 

Aktiviteter på höstlovet!
2022-10-06 16:26

Under höstlovet, vecka 44, har vi en rad aktiviteter både på hemmaplan och i samarbete med Ljungskile TF, Trollhättans TK och Vänersborgs TK. Passa på att träffa nya träningskompisar och spela tennis samtidigt! 

Gratis matchskola 15/10 i Ljungskile för barn och föräldrar
2022-10-03 16:23
  • Hur spelar man en match i tennis?
  • Hur anmäler man sig till en tävling?
  • Hur är det att vara serielagledare?

 

Detta och mycket mer får du lära dig på vår gratis matchskola som innefattar både teori och praktik den 15 oktober kl. 13:00 till ca 16:00 i Ljungskile tennishall.

 

Vår teoridel kommer att hållas på läktaren och praktiken kör vi nere på banan. Barnen behöver vara ombytta och ni vuxna kommer som ni vill. Vi kommer att ha paus och bjuda på fika. Målgruppen är ifrån orange boll och uppåt (fråga tränaren om ni är osäkra på vilken boll spelaren tränar med).

 

Anmäl dig till Olivia, tennisbyolivia@gmail.comsenast den 10 oktober.

 
Våra sponsorer
Beställ dina klubbkläder hos ML Tryck!
Gynna klubben genom att beställa dina Bingolotter här!
VÅRA SOCIALA MEDIER