SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

Välkommen till Lilla Edets Tennisklubb!

Hos oss finns två fina filtbanor för tennis, en padelbana, samt möjlighet att spela bordtennis och badminton. Sommartid finns en tennisgrusbana. Boka tider gör ni på MATCHi.se

Nygammal chefstränare
2022-11-06 14:51

Martin Syrén och Jacob Hylander har under de senaste 1,5 åren alternerat på chefstränarposten utifrån vår arbetsbelastning.

 

Martin Syrén kommer nu att ta chefstränaruppdraget på heltid i Lilla Edet. För eleverna blir detta inte någon större förändring, mer än att ni framöver mailar förändringar eller frågor kring träning till Martin Syrén, tranare@letk.se.

 

Jacob fortsätter som tidigare som tränare tisdagar och onsdagar, och Martin måndagar och fredagar.

Anmälan till ny omgång av Tennisligan
2022-10-14 08:47

Anmäl dig till vår Singel Tennisliga och Dubbel Tennisliga. Har du tidigare spelat i klubbens ligor kan du inte anmäla dig via länkarna ovan. Kontakta tavling@letk.se och ange vilken liga och division du önskar delta i. Ligorna vänder sig till damer, herrar och juniorer födda 2006 och tidigare för alla spelnivåer. Alla inom samma division möter varandra och när omgången är slutspelad flyttas två spelare upp en division och två spelare ner. Ta chansen att spela tennis med både nya och gamla vänner!

 

Aktiviteter på höstlovet!
2022-10-06 16:26

Under höstlovet, vecka 44, har vi en rad aktiviteter både på hemmaplan och i samarbete med Ljungskile TF, Trollhättans TK och Vänersborgs TK. Passa på att träffa nya träningskompisar och spela tennis samtidigt! 

Gratis matchskola 15/10 i Ljungskile för barn och föräldrar
2022-10-03 16:23
  • Hur spelar man en match i tennis?
  • Hur anmäler man sig till en tävling?
  • Hur är det att vara serielagledare?

 

Detta och mycket mer får du lära dig på vår gratis matchskola som innefattar både teori och praktik den 15 oktober kl. 13:00 till ca 16:00 i Ljungskile tennishall.

 

Vår teoridel kommer att hållas på läktaren och praktiken kör vi nere på banan. Barnen behöver vara ombytta och ni vuxna kommer som ni vill. Vi kommer att ha paus och bjuda på fika. Målgruppen är ifrån orange boll och uppåt (fråga tränaren om ni är osäkra på vilken boll spelaren tränar med).

 

Anmäl dig till Olivia, tennisbyolivia@gmail.comsenast den 10 oktober.

Välkomna till höstterminen!
2022-08-23 18:00

Välkomna till en ny fartfylld termin hos oss! Höstterminen startar lördagen den 27 augusti.

Tennisens dag den 27 augusti
2022-08-19 19:00

Den 27/8 kommer klubben arrangera tennisens dag!

Information om sommaren och hösten
2022-06-16 14:25

Först vill vi tacka alla våra duktiga elever för en utmärkt utförd vårtermin!

 

Ni som deltagit under vårterminens träning kommer under juli månad att få en avisering (erbjudande) om att vara med även under höstterminen, vilket du kan läsa om i en tidigare nyhet.

 

Höstterminen startar den 27 augusti. Vi kommer att återkomma med mer information i början av augusti månad.

 

Innan vi tränare går på semester anordnar vi ett läger utan övernattning tillsammans med våra samverkansklubbar Ljungskile och Stenungsund, Ljungskile Tenniscamp, för barn och ungdomar den 19-23 juni. Tränare på lägret är bland andra Jacob och Olivia.

 

Glöm inte bort att köpa klubbens sommarkort så att ni kan spela mycket tennis till ett lågt pris i sommar.

 

Under juli månad är vi tränare på semester och kommer inte att besvara telefonsamtal. Mail kommer att besvaras sporadiskt.

 

En riktigt solig och badrik sommar önskar vi er!

 

Tränarna i Lilla Edets Tennisklubb

 
Våra sponsorer
Beställ dina klubbkläder hos ML Tryck!
Gynna klubben genom att beställa dina Bingolotter här!
VÅRA SOCIALA MEDIER