SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Minitennis

Minitennis med Play & Stay-konceptet. Play & Stay kallas ett nytt sätt att introducera tennis på ett lekfullt och lite enklare sätt. Tanken är att våra yngsta spelare ska tycka att det är roligt med tennis och vilja fortsätta och utveckla sitt spel. Konceptet går ut på att anpassa bollar, banstorlek och rack till spelarna och på så sätt göra det möjligt att "spela tennis" redan från början. Med anpassad utrustning är det lättare att hålla bollen i spel och man kan snabbt börja räkna poäng. Racketar finns att låna.

 

Vi erbjuder alla nya elever en kostnadsfri prova-på-träning. Detta sker oftast inför varje termin, men kan eventuellt erbjudas även på övriga lov. Kontakta tranare@letk.se för mer information.

 

 

Ålder: Barn födda ca 2015-2017. Yngre barn kan i undantagsfall få en plats. Detta beslutas i så fall i samråd med ansvarig tränare.

Gruppstorlek: Ca 5 -7 elever per tränare

Speltid: 45 minuter

  

Träningsperiod 2024:

  • Vårterminen pågår 15 januari - 9 juni. Ingen träning på sportlov, påsklov och "röda dagar". Cirka 18 träningsveckor.
  • Höstterminen pågår 26 augusti -15 december. Ingen träning på höstlovet. Cirka 15 träningsveckor.

Prislista

 

Anmälan höstterminen 2024 (OBS! gäller endast nya elever)